Advertisements

Facebook og Twitter Marketing.

facebook marketing

Facebook og Twitter Marketing.

Som de fleste marketingfolk ved, har det sociale netværk sandsynligvis haft størst effekt med hensyn til dets evne til at påvirke forbrugernes adfærd end noget andet i historien. Stadigt mange mennesker handler for at gøre deres vindue køb i indkøbscenterets hovedpine. Det indebærer, at marketingfolk har mulighed for at påvirke forbrugernes adfærd via internettet som aldrig før. Det ville være tåbeligt for marketingfolk, der er nye til spillet for at komme på alle sociale netværk, de måtte finde på internettet og gå i kanoner, der brænder inden for markedsføring. Ikke uden en effektiv social network marketing plan, alligevel.

Forsøg på at påvirke forbrugernes adfærd gøres ved hver foranstaltning, der bevæger dig tættere på et mål, der var bestemt i etaper med tiden. Det kan siges, hvilke sociale netværk medlemmer er påvirket af tre forskellige typer mennesker: de mennesker, som de taler med regelmæssigt, og hvis meninger er værdsat, dem, der respekteres og / eller det sociale netværk medlem ser op til, såsom en mentor , og endelig, enkeltpersoner eller grupper, som medlemmet har en særlig interesse i eller endog idoliserer. Netværksmarkedsføreren skal forstå, at deres forretning passer ind i disse kategorier for at påvirke kundeadfærd, eller hvordan de - hvis de passer ind i dem.
Du kan være professionel på dit felt, men du er i virkeligheden bare en anden stemme i dette hav af såkaldte specialister, der clamoring for deres opmærksomhed på LinkedIn, Twitter, Myspace eller Facebook. Så hvad kan en marketingmedarbejder gøre for at få indflydelsesstatus? Find ud af alt hvad du kunne om et websamfund og hvem der er en del af dem. At forstå den demografiske karakter af et tabt netværk af ligesindede mennesker er nøglen til at ætse dit målmarked, på samme måde som forbrugerne siver gennem havet af internetannoncering for at finde de produkter / mærker, de kan lide.

Dernæst er du nødt til at finde ud af, hvad dit tilsigtede marked er fascineret i - og måske hvad de stræber efter. Det er her dit marked \ / internet forskning evne kan bevise sit værd. Påvirkede forbrugeradfærd hos de modebevidste bohemske miljøforkæmpere, der har dannet deres helt egen Facebook-gruppe. Find ud af, hvem der påvirker dem, og du er halv vej for at få medlemmer til at købe designer solbriller lavet af genanvendt plastik, at din virksomhed bare rullede ud for denne Fall mode sæson. Evnen til at påvirke forbrugernes adfærd kommer i kendskab til dine markeder, dit sted på dem og denne influences rolle i denne forbrugers liv.

Sharing is caring!

Author: dwapp